VVS Comfort

VVS arbejde

VVS-ARBEJDE I HØJ FAGLIG KVALITET.

Hos PETER OVERBY ApS har vi lange stolte traditioner indenfor branchen, og det betyder, at du får garanti for professionelt VVS-arbejde, udført af kompetente servicemedarbejdere, der dækker hele spektret fra pakning af dryppende vandhaner til installering af komplette badeværelser. Så der er ingen opgaver der er for store eller for små – hvad end du køber et helt badeværelse eller blot skal udskifte enkeltdele, så står vores hold af specialister klar til at gå i gang med arbejdet.

Professionelt udført VVS-arbejde skåner dig for ubehagelige fejl og afviste forsikrings-sager. Peter Overby ApS er autoriseret VVS-installatør og medlem af installatørernes organisation Tekniq.

Endvidere er PETER OVERBY ApS Vedvarende Energi Installatør i fagene Biomassekedler, og Biomasseovne, Solvarmeanlæg, samt Varmepumper og systemer til overfladenær udnyttelse af geotermisk energi.

Kontakt

Professionelt VVS arbejde

 

Tag og facade

 

Energirigtige løsninger

 

Totalentrepriser på badeværelser

 

Ventilation og klimaanlæg

 

Alt under ét tag

Vi udfører desuden mindre reparationer og levering af reservedele fra vores eget autoriserede, moderne og veludstyrede VVS-værksted. Værkstedet ligger som en integreret del af domicilet på Nørre Skærbækvej og betyder, at vi har alle kompetencer og services under ét tag. Dermed slipper du for at involvere yderligere eksterne parter i processen, når du skal bygge, reparere eller renovere badeværelset.

Totalentrepriser

Da vi er en selvstændig og erfaren aktør indgår PETER OVERBY ApS ofte i entrepriser, hvor vi typisk varetager samtlige håndværkerposter.