VVS Comfort

TAG OG FACADE

Respekt for håndværket

Peter Overby ApS leverer og monterer alt indenfor kobber, zink, blik og skifer. Vi gennemfører opgaverne med respekt for håndværket og med øje for detaljerne, og vi leverer naturligvis udelukkende flotte, funktionelle og holdbare løsninger. Med udgangspunkt i vores mangeårige erfaring, tilbyder vi kompetent rådgivning fra start til slut. Og i samspil med vores kunder, er vi således i stand, til at levere de mest optimale og tilpassede løsninger, som formår at kombinere det klassiske, gode håndværk med moderne effektivitet og design.

Vores blikkenslagere har stor erfaring med at varetage specialopgaver, som oftest kræver, at samtlige fagdiscipliner indenfor feltet bliver taget i brug. Hvad end det gælder zink, kobber, aluminium – eller skifertage, tagrender og nedløb, kviste eller skorstens inddækninger, og hvad end du blot skal have skiftet en enkelt lille del, eller om du skal have foretaget en total tagrenovering, så står Peter Overby ApS til rådighed i hele landet.

Skulle du være i tvivl om, hvordan materialerne hver især kan gavne netop dit projekt, så tager vi gerne en uforpligtende og rådgivende snak om de mange muligheder.

Kontakt

Professionelt VVS arbejde

 

Tag og facade

 

Energirigtige løsninger

 

Totalentrepriser på badeværelser

 

Ventilation og klimaanlæg