VVS Comfort

ENERGIRIGTIGE LØSNINGER

BESPARENDE LØSNINGER

Peter overby ApS har mange års erfaring med at implementere energirigtige løsninger, som i det lange løb tilgodeser din økonomi. Vores udbud af energi – og økonomibesparende installationer kan integreres over hele linjen, og indebærer bl.a. fjernvarme, varmepumper, jordvarme, solenergi og ventilation.

Hos Peter overby ApS gør vi en dyd ud af at være på forkant, med tendenserne indenfor vores branche. Det gælder især når det kommer til energirigtige løsninger, som for alvor har indtaget de danske hjem. De grønne tendenser kommer som en naturlig reaktion, på de gradvist stigende varmeregninger, og tilbyder alt fra enkeltstående – til komplette selvforsynende løsninger.

Få den rigtige løsning

Behovet for energirigtige løsninger er så vidt en individuel vurderingssag, men under alle omstændigheder vil der oftest være penge at spare på længere sigt. Så du kan med fordel tage en uforpligtende snak med en af vores energirådgiver, som altid tilbyder individuel rådgivning. Dermed er du altid sikret den mest optimale og besparende løsning til at matche dine unikke behov.

Kontakt

Professionelt VVS arbejde

 

Tag og facade

 

Energirigtige løsninger

 

Totalentrepriser på badeværelser

 

Ventilation og klimaanlæg

 

Spar mere end du tror

Måske er du slet ikke klar over, hvor mange penge du reelt set vil kunne spare på længere sigt, så hvorfor ikke lade os undersøge det for dig? I samme anledning kan vi give dig et uforpligtende tilbud med på vejen, og så vil tallene formentlig tale for sig selv. Om ikke andet kan du tage tilbuddet med hjem og tænke over det. Kontakt blot Peter overby ApS og så tager vi den derfra.

PETER OVERBY ApS Vedvarende Energi Installatør i fagene Biomassekedler, og Biomasseovne, Solvarmeanlæg, samt Varmepumper og systemer til overfladenær udnyttelse af geotermisk energi.

Det giver os en viden omkring de ofte komplekse vurderinger der skal foretages, for at Du som kunde kan træffe de rigtige beslutninger på de rigtige forudsætninger.