OM OS

PETER OVERBY APS

Stolte VVS-traditioner

VVS Comfort OVERBY blev grundlagt i 1975 som en traditionel VVS-virksomhed. Vores lange og stolte traditioner indenfor VVS-arbejde er din garanti for professionelt VVS-arbejde, udført af kompetente medarbejdere, der dækker hele spektret fra pakning af dryppende vandhaner til installering af store, komplette VVS-løsninger.

Gennem en årrække har vi specialiseret os i totalentrepriser på badeværelser til både nybyggerier og renovering. I 2005 byggede vi butik og showroom i Skærbæk, og i 2008 udvidede vi med et 500 m2 stort bad- og inspirationsmiljø, som understøtter vores rådgivning og indretning af badeværelser og bryggerser til private detailkunder.

Miljørigtige VVS-løsninger

Hos VVS Comfort OVERBY er vi også altid på forkant med miljørigtige løsninger på VVS-området. Vi var nogle af de første, som installerede varmepumper tilbage i 1981 og har dermed stor erfaring med energi- og økonomibesparende VVS-installationer. Vores udbud af miljøvenlige installationer indeholder bl.a. fjernvarme, varmepumper, jordvarme, solenergi, ventilation, biomassekedler, biomasseovne samt systemer til overfladenær udnyttelse af geotermisk energi.

Kontakt VVS Comfort OVERBY og få et uforpligtende tilbud på jeres næste VVS-opgave. Eller besøg vores butik og showroom i Skærbæk og få inspiration til et nyt badeværelse.

Kontakt

Professionelt VVS arbejde

 

Tag og facade

 

Energirigtige løsninger

 

Totalentrepriser på badeværelser

 

Ventilation og klimaanlæg